News


Jaro s Akademií volného času

Milí návštěvníci,
 
představujeme vám program cyklu Akademie volného času. Na téma „Homeopatie, seznamte se prosím…“ bude přednášet paní PharmDr. Ludmila Matuchová. Setkání proběhnou v univerzálním sále knihovny a to v následující termíny:
 
  • 13. března
  • 20. března
  • 3. dubna
  • 10. dubna
  • 17. dubna
vždy v čase 16.0018.00 hodin. 
 
Na recepci krajské knihovny si můžete zakoupit jednotlivé vstupné za 50 Kč nebo permanentku na všechny přednášky za 200 Kč

PharmDr. Ludmila Matuchová promovala na Farmaceutické fakultě UK v Bratislavě v roce 1989. O homeopatii se začala zajímat koncem 90. let a v letech 2004 a 2005 absolvovala Homeopatický kurz pro lékaře a lékárníky organizovaný firmou Boiron. Posledních 10 let spolupracuje s Akademií klasické homeopatie. Pracuje v Lékárně Na Sídlišti v Nymburce, kde má i homeopatickou poradnu.

"K homeopatii mě přivedla náhoda, nastoupila jsem do lékárny, která měla homeopatika v sortimentu. Zajímalo mě všechno nové a tak jsem se s nimi, s velkou pomocí kolegyně Marty Krumlové, začala učit pracovat. A s každým spokojeným pacientem rostla moje chuť vědět a umět víc. I dnes mi přináší velkou radost každý pacient, který přijde a chce se mnou sdílet svou radost z uzdravení."