News


Březnové soutěže!

Fotosoutěž #‎ctenislusikazdemu‬
Letošní Týden čtení (7. – 13. března) má jako motto, že „čtení sluší každému“ a knihovna tímto vyhlašuje fotosoutěž a vyzývá vás všechny, abyste zasílali do konce března své fotografie právě na téma "Čtení sluší každému" a měli tak možnost vyhrát zajímavé ceny. Fotografie můžete posílat prostřednictvím zpráv tady na Facebooku nebo na email knihovnapce@gmail.com.
Pravidla jsou jednoduchá: zašlete nám fotografii a my ji v prvním týdnu v dubnu uveřejníme zde na naší stránce a dáme všem možnost zvolit vítěze tradičně prostřednictvím "lajků". Patnáct fotografií s největším počtem "lajků" následně oceníme.
Berte prosím na vědomí, že zasláním fotografie souhlasíte s jejím užitím pro účely Krajské knihovny v Pardubicích a také, že se na soutěži žádným způsobem nepodílí společnost Facebook a je kompletně osvobozena od závazků každým účastníkem.
_____________________________________________________________________________________________________
Facebook není pořadatelem, spolupořadatelem ani sponzorem této akce. Společnost Facebook je kompletně osvobozena od závazků každým účastníkem.
Propagační akce není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

Jméno pro newsletter a slogan krajské knihovny
Od března se můžete přihlásit k odebírání novinek prostřednictvím newsletteru. A ten by si zasloužil zajímavý a úderný název. Zašlete nám své návrhy, jak jej pojmenovat a zároveň můžete přiložit i Váš nápad na slogan pro krajskou knihovnu. Své návrhy nám můžete zasílat na dotazy@kkpce.cz a také přes Facebook/krajska.knihovna.pardubice.
Kromě akcí a přednášek se můžete v “newsletteru” těšit na zajímavosti a novinky z knihovny nebo recenze a tipy na knihy.
Přihlásit se k odběru novinek můžete na úvodní stránce webových stránek www.kkpce.cz nebo prostřednictvím naší Facebookové stránky.