Aktuality


Příležitost: PaLiDi-Pardubická literární dílna

Od 2. listopadu máte jedinečnou možnost zúčastnit se dílny pro začínající autory!

PaLiDi je Pardubická literární dílna, která vznikla díky spolupráci s Městskou knihovnou v Praze a je určená pro začínající autory píšící science fiction a fantasy. Vychází z oblíbeného vzoru dílen Mistři písmen učni slov. Pro zájemce je připraveno množství rad, tipy na zajímavé knihy o psaní, kontakty a odkazy na literární soutěže. Negarantujeme, že od nás odejdou hotoví spisovatelé, ale autoři kromě mnoha informací získají i vodítko, jak se posunout dál.

Jak se přihlásit
Podmínky účasti jsou jednoduché:
Být čtenářem knihovny. Žádná další finanční investice vás už nečeká.
Mít připravenou povídku cca 5–10 stránek dlouhou, na níž budete ochotni během půl roku pracovat: budeme se k ní obracet po celou dobu, byť nepřímo. Budeme se setkávat s jejími hrdiny i se světem, budeme rozvíjet různé motivy, což by mělo posloužit nejenom k procvičení určitých problémů, ale i vám, abyste měli možnost prostředí vaší práce poznat lépe. Povídku je nutné poslat do 14. 10. 2016 a to buď jako přílohu přihlášky, nebo dodatečně (ale stále v termínu) na e-mail darien(a)larpard.cz.
Mít odvahu postavit se čelem ke kritice ostatních účastníků a lektorů.
Mít jednou měsíčně čas ve středy od 16:00 do 19:00 hodin. Setkání je pět a to v termínech 2. 11., 7. 12., 4. 1., 1. 2. a 1. 3.
Vydržet až do konce.
Maximální počet účastníků je deset.

Ke stažení:
Navazujeme na literární dílny Mistři písmen, učni slov, které probíhají v Praze. Pěkné materiály můžete najít na adrese:
https://search.mlp.cz/cz/titul/mistri-pismen-ucni-slov/3999864/

Přihlášení:
Napište na e-mail: darien@larpard.cz.

Kontakt:
Kristýna „Darien“ Obrdlíková
darien@larpard.cz nebo https://www.facebook.com/kristyna.d.obrdlikova

Událost: https://www.facebook.com/events/1159163977457979/