Aktuality


Léto na Příhrádku – 4. týden

Milí čtenáři,

dostáváme se pomalu do poloviny našeho programu 5. ročníku Léta na Příhrádku. Tento týden se můžete těšit na dvě skvělá vystoupení. To úterní bude hudební a v pátek se společně budeme těšit na divadlo. 

 
The Strýc 
 
Kapela bluesrockové poezie každodennosti, popové ironie, jazzového písničkářství a reggae.
 
kdy: 23. července od 18.00
 
B. I. Z. O. N. I.
 
Blázniví Improvizátoři Zoufale Odhodlaní Neustále Improvizovat
Vznikli jsme v roce 2008 a od té doby jsme vystupovali na řadě míst po celé České republice. Jsme Východočeši, ale nebojíme se rozvážet zábavu po okolí i mimo hranice kraje. Mohli jste nás vidět na akcích jako Divadelní festival Evropských regionů, Mezi ploty, Festival Fantazie, Semilský paroháč, Jičín město pohádek, Tyjátrfest.
Divadelní představení, které je vždy premiérou i derniérou zároveň. Žádné není stejné a vzniká na základě bezprostředních podnětů a témat od diváků. Publikum se tak stává nedílnou součástí představení.
Improshow – Jedná se o nejzákladnější a nejvolnější formu improvizace, kdy herci hrají různé scénky na základě nápadů publika. Publikum může navrhovat témata, místa, postavy, žánry nebo emoce, které herci musí zahrnout do svých scének. Improshow je plná humoru, spontánnosti a překvapení.
 
kdy: 26. července od 18.00